Support Forums
DT85 stop working

Hi all

One of our DT85 stop working yesterday.
The display is working(has display when bootstrap) but nothing display.
Sample, disk and power LED is On.
Hard reboot is not working too.

Any advices?

Many thanks

Hi all One of our DT85 stop working yesterday. The display is working(has display when bootstrap) but nothing display. Sample, disk and power LED is On. Hard reboot is not working too. Any advices? Many thanks

Hi Paul,

apologies for the delay in response

could you please share error logs and screenshot of the lcd display after power on

With Regards
data taker expert

Hi Paul, apologies for the delay in response could you please share error logs and screenshot of the lcd display after power on With Regards data taker expert

Best regards, DataTaker Team (RRN) Thermo Fisher Scientific www.thermofisher.com.au

Hi Paul,

There is a good chance that the CF card in your DataTaker unit has failed or needs to be formatted. Try to format the CF card in a PC then test again in the DataTaker, otherwise replace the CF card.

It would be recommended to roll back the firmware from 9.22 to 9.20 if sampling faster than every 10 seconds.

Michael Hampson
Data Acquisition Specialist

Lontek
www.lontek.com.au

Hi Paul, There is a good chance that the CF card in your DataTaker unit has failed or needs to be formatted. Try to format the CF card in a PC then test again in the DataTaker, otherwise replace the CF card. It would be recommended to roll back the firmware from 9.22 to 9.20 if sampling faster than every 10 seconds. Michael Hampson Data Acquisition Specialist Lontek www.lontek.com.au

Michael Hampson Lontek https://www.lontek.com.au/

14
2
3
live preview
enter atleast 10 characters
WARNING: You mentioned %MENTIONS%, but they cannot see this message and will not be notified
Saving...
Saved
With selected deselect posts show selected posts
All posts under this topic will be deleted ?
Pending draft ... Click to resume editing
Discard draft